Tiplijn: 06-19541384

Brand uitgebroken op balkon van flat in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Op het balkon van een flat aan de Havikstraat in Sliedrecht is woensdagmiddag 26 oktober brand ontstaan. De brand, waarbij veel rook vrijkwam, werd even voor half vier ontdekt. De politie en brandweer spoedden zich ter plaatse. Een bovenbuurman en agente wisten met een tuinslang de brand op de tweede verdieping grotendeels te blussen. De brandweer heeft de brand nageblust en de flatwoning geventileerd.

Bij het ontstaan van de brand was niemand in de flatwoning aanwezig. De schade binnen in de woning is door het snelle handelen van de buurman en politie beperkt gebleven. Brandweermensen hebben metingen verricht in het flatgebouw. De omliggende flatwoningen zijn vervolgens vrijgegeven. De politie laat weten dat de brand is veroorzaakt door een weggegooide smeulende sigaret.

Foto’s: Twan Beukers en Willem de Wolf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer