Tiplijn: 06-19541384

Gecrashte auto vliegt in brand in Dordrecht

0

DORDRECHT – Vlak voor een rotonde op de Dubbeldamseweg Zuid in Dordrecht is afgelopen nacht een auto tegen een lantaarnpaal geknald. Het ongeval gebeurde even na 02.00 uur. Na de aanrijding vloog de auto in brand.

In de auto zouden volgens getuigen twee personen hebben gezeten. Beide personen zijn er na het ongeval te voet vandoor gegaan. De brandweer is gekomen en heeft de auto geblust. De auto zou met hoge snelheid uit de tunnel zijn gekomen. Op het wegdek was een behoorlijk lang remspoor te zien. De politie is een onderzoek gestart naar de inzittenden. Het is niet bekend of de politie al iemand heeft kunnen aanhouden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer