Tiplijn: 06-19541384

Brandweer schaalt zolderbrand op naar middelbrand

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Bij een woningbrand aan de Agnes Bartoutslaan in Hendrik-Ido-Ambacht zijn woensdagmiddag drie mensen door de ambulancedienst gecontroleerd omdat zij mogelijk rook hadden ingeademd. De brand ontstond volgens de brandweer rond 14.45 uur op de zolder van de woning. De brandweer schaalde vrij snel op naar het sein middelbrand.

Bij de brand kwam relatief veel rook vrij. Om die reden heeft de ambulancedienst dan ook drie personen nagekeken op mogelijke rookinhalatie. Voor zover bekend is er niemand overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer onderzoekt de precieze oorzaak van de brand.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer