Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter ingezet bij reanimatie op bedrijventerrein in Vuren

0

VUREN – Een traumahelikopter is maandagmiddag 17 oktober ingezet bij een reanimatie in Vuren. Het incident speelde zich even voor 15:00 uur af op het terrein van een bedrijf aan de Azewijnseweg. Het slachtoffer lag naast een vrachtwagen en had dringend medische hulp nodig. De traumahelikopter landde vlakbij het incident. Ook twee ambulances, de brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse. De man is onder politiebegeleiding, een zogenaamd spoedtransport, per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is niets bekend.

Foto’s: Max Liet

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer