Tiplijn: 06-19541384

Burgemeester sluit café Dordrecht na dodelijke schietpartij

0

DORDRECHT – Burgemeester Wouter Kolff van Dordrecht heeft café Bagatelle III aan de Thorbeckeweg in Dordrecht gesloten voor minstens twee weken. In de nacht van zaterdag op zondag vond een schietincident plaats in de nabij gelegen Van den Tempelstraat. Hierbij kwam de 36-jarige Remsley Eisden om het leven.

Burgemeester Kolff: ‘Dit is een heftig incident, waarbij iemand om het leven is gebracht. Ik leef mee met iedereen die dit verlies moet dragen. Tevens is de openbare orde ernstig verstoord. Buurtbewoners zijn enorm geschrokken. Veel is nog onduidelijk en er vindt een grootschalig onderzoek plaats naar de toedracht. Om de rust in de wijk terug te laten keren, de openbare orde te herstellen en mede op verzoek van de politie, heb ik besloten het betreffende café voor ten minste twee weken te sluiten.’

De politie roept mensen die iets gezien hebben of meer informatie hebben op contact op te nemen met de politie via 0900 8844 of anoniem via 0800 7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer