Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder onder invloed raakt gewond bij ongeval afrit A15 Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 64-jarige man is donderdagavond 13 oktober 2022 met zijn motor onderuit gegaan op de afrit van de A15 bij Alblasserdam, ter hoogte van de kruising met de Grote Beer. Hij brak daarbij zijn enkel en sleutelbeen. Een blaastest wees uit dat de motorrijder onder invloed was van alcohol. Hij is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis voor behandeling van zijn verwondingen. In het Dordtse ziekenhuis zal ook een nader onderzoek plaatsvinden naar het alcoholgebruik, zodat vastgesteld kan worden hoeveel alcohol de zestiger exact genuttigd heeft. De motor is door een bergingsbedrijf meegenomen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer