Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijdsters botsen op Nieuwe Hoven in Gorinchem

0

GORINCHEM – Twee scooterrijdsters zijn woensdagochtend 12 oktober 2022 met elkaar in botsing gekomen op de Nieuwe Hoven in Gorinchem. Het ongeval gebeurde omstreeks 10.30 uur bij de oversteekplaats ter hoogte van de spoorwegovergang. Na het ongeval kwamen politie en een ambulance ter plaatse. De scooterrijdsters kwamen door de botsing ten val en zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd. Eén van hen is voor verdere controle naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De scooterrijdster die naar het ziekenhuis is gebracht reed vermoedelijk zonder rijbewijs.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer