Tiplijn: 06-19541384

Automobiliste naar ziekenhuis na botsing op Peilmolenweg Oud-Alblas

0

OUD-ALBLAS – Een vrouw is dinsdagochtend 11 oktober 2022 met haar auto achterop een auto voor haar gebotst. Dit gebeurde op de brug bij de Peilmolenweg in Oud-Alblas, net na de afslag naar de Noordzijde. De vrouw botste na de botsing met haar hoofd tegen de achteruitkijkspiegel en de voorruit. Ze is ter controle naar het ziekenhuis gebracht door het ambulancepersoneel. De bestuurder van de andere auto bleef ongedeerd. Beide auto’s raakten flink beschadigd. Om opstoppingen te voorkomen, werd één auto naar de Noordzijde geduwd en de andere naar het Oosteinde. Eén van de voertuigen is door een bergingsbedrijf meegenomen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer