Tiplijn: 06-19541384

Reeks auto-inbraken in Alblasserdam; navigatiesystemen en sturen gestolen

0

ALBLASSERDAM – In Alblasserdam heeft in de nacht van zondag 9 op maandag 10 oktober 2022 een reeks auto-inbraken plaatsgevonden. In de Zeelt (2x), de Rietvoorn en De Spil werden ruiten van auto’s ingeslagen. In twee gevallen ging het om een Skoda Octavia en de auto in De Spil betreft een BMW. Onder meer navigatiesystemen en sturen werden gestolen.

Op camerabeelden is te zien dat de inbrekers rond 03.00 uur in de Rietvoorn bezig zijn. Nadat de ruit van de auto is ingeslagen, wordt er nog even gewacht en rond 03.30 uur wordt de apparatuur uit de auto gehaald en meegenomen.

De politie heeft nog niet alle auto-inbraken in beeld en verzoekt gedupeerden om zich zo snel mogelijk te melden, zodat er gericht actie ondernomen kan worden. Mensen die tips of camerabeelden hebben, kunnen contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844. Ook gedupeerd? Laat het weten via [email protected]

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer