Tiplijn: 06-19541384

Bestuurder bestelbus schept fietsster op kruising in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Een fietsster uit Sliedrecht is vrijdagmiddag 7 oktober rond kwart voor vijf aangereden door de bestuurder van een bestelbus. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Deltalaan met de Geulstraat in Sliedrecht. De vrouw is door ambulancepersoneel nagekeken. Op wat schaafwonden na lijken haar verwondingen mee te vallen. De vrouw is door het ambulancepersoneel thuis afgezet.

De politie heeft de verklaring van de bestuurder van de bestelbus opgenomen. Hij gaf aan de vrouw over het hoofd te hebben gezien doordat zij in zijn dode hoek zat. De fiets van de vrouw is door een bekende thuisgebracht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer