Tiplijn: 06-19541384

Kinderen gewond na aanrijding met auto in Schelluinen

0

SCHELLUINEN – Twee kinderen zijn dinsdagavond 4 oktober 2022 gewond geraakt nadat zij op de Voordijk in Schelluinen in aanrijding kwamen met een auto. Het ongeval gebeurde enkele minuten na 19.00 uur.

Volgens een woordvoerder van de politie zaten de kinderen op een fiets toen zij werden aangereden door de automobilist. Het gaat om twee jongens van 14 jaar oud uit Schelluinen. Na de aanrijding raakte tenminste één kind bekneld in het frame van de fiets. Om die reden werd ook de brandweer met spoed ter plaatse gevraagd. Die had het slachtoffer snel vrij, waarna beide jongens zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

De automobilist, een man van 69 jaar oud uit Sliedrecht, raakte niet gewond. Over de huidige toestand van de twee slachtoffers kan de politie, uit privacy overwegingen, niks zeggen. De politie onderzoekt hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer