Tiplijn: 06-19541384

Scooterrijder lichtgewond bij botsing met auto in Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND  – Een scooterrijder is 30 september 2022 gewond geraakt bij een aanrijding op de Planetenlaan in Nieuw-Lekkerland. Het ongeval gebeurde ter hoogte van supermarkt Aldi. Een automobilist reed op de Planetenlaan en sloeg af naar de parkeerplaats bij de Aldi, daarbij zag de automobilist een scooterrijder over het hoofd en raakte hem. De scooterrijder viel en had onder meer last van zijn elleboog en zijn borst. De man is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De man kon niet veel later zijn rit op de scooter vervolgen. Tekst en foto’s: Twan Beukers.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer