Tiplijn: 06-19541384

Wielrenner gewond bij botsing in Alblasserdam; automobilist rent weg

2

ALBLASSERDAM – Een oudere wielrenner is donderdagmiddag 29 september 2022 gewond geraakt aan onder meer zijn been, nadat hij in botsing kwam met een auto. Het ongeval gebeurde in de Polderstraat in Alblasserdam, aan de kant van de Dam. De automobilist wilde keren en zag de fietser over het hoofd. De man op de fiets botste tegen de zijkant van de kerende auto en raakte gewond. Omstanders schoten te hulp en niet veel later kwamen de politie en de ambulancedienst ter plaatse voor verdere hulp. De man die de auto bestuurde sloeg op de vlucht. De politie heeft inmiddels wel een idee wie de man is en gaat naar hem op zoek. Waarom de man op de vlucht is gegaan, is nog onbekend.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer