Tiplijn: 06-19541384

Wielrenner (80) zwaargewond na ongeval op de Oostmolendijk

0

RIDDERKERK – Een 80-jarige Amsterdammer is woensdagavond 28 september zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Oostmolendijk tussen Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht. De wielrenner werd in een bocht aangereden door de bestuurder van een bestelbus. De tachtiger raakte gewond aan het gezicht en aan zijn been. Ambulancepersoneel werd bij de hulpverlening aan het slachtoffer bijgestaan door het MMT-personeel van de traumahelikopter.

De wielrenner is naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Een woordvoerder laat daarover weten: “Het lijkt er op dat de bestuurder van de bus de bocht te krap heeft genomen waardoor de aanrijding met de fietser ontstond.”

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer