Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor woningbrand in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – In een woning aan de Stormrand in Sliedrecht is woensdag 28 september 2022 brand ontstaan. De brandweer kreeg even na 17.00 uur een melding van de brand en ging daarop met spoed ter plaatse.

Volgens onbevestigde berichten zou er brand zijn ontstaan in de meterkast van de woning. In elk geval was er sprake van flinke rookontwikkeling. De woning liep dan ook forse rook- en waterschade op. De bewoner heeft een kat uit de woning kunnen redden. Stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoners bij te staan bij de afhandeling van de ontstane schade.

Foto’s: Laurens Rozendaal

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer