Tiplijn: 06-19541384

Auto vliegt uit de bocht op Oost-Kinderdijk in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een man is woensdagochtend 28 september 2022 met zijn auto uit de bocht gevlogen op de Oost-Kinderdijk in Alblasserdam. Dit gebeurde op het deel tussen de Noordenstraat en de Merwedeweg. De man gleed rond 04.45 uur weg. De auto raakte onder meer stoeprand en raakte flink beschadigd. Volgens een buurtbewoner kwam de auto tegen een pand tot stilstand; volgens de automobilist werd het pand niet geraakt.

Omdat de man in de veronderstelling was, het pand niet te hebben geraakt, is hij uiteindelijk vertrokken. De bewoner was op zoek naar de automobilist. Intussen zijn de gegevens uitgewisseld en wordt de zaak onderling afgehandeld. Het ongeval vond niet plaats in de beruchte ongevallenbocht, maar een paar honderd meter verderop, waar hetzelfde soort asfalt ligt als bij de ongevallenbocht ter hoogte van het Lammetjeswiel.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer