Tiplijn: 06-19541384

Dure BMW crasht in Dordrecht

0

DORDRECHT – Op de Toulonselaan in het centrum van Dordrecht is afgelopen nacht rond 02.10 uur een BMW 4-serie tegen een lantaarnpaal geklapt. Na de aanrijding zijn de inzittenden van het voertuig er te voet vandoor gegaan.

Omdat de auto wat begon te roken en de claxon tevens ook continu bleef afgaan is de brandweer gealarmeerd. De politie was ondertussen druk de eigenaar te achterhalen, omdat de inzittenden kennelijk reden hadden om te vluchten na de aanrijding. Op de Toulonselaan waren ook verse slipsporen te zien. De politie onderzoekt of die mogelijk van de BMW zouden kunnen komen. De BMW is in beslag genomen voor verder onderzoek. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer