Tiplijn: 06-19541384

Opnieuw auto uit de bocht en in de sloot bij carpoolplaats Papendrecht

0

PAPENDRECHT – In een sloot naast de carpoolplaats aan de Parallelweg in Papendrecht is woensdagavond 21 september een auto te water geraakt. De 18-jarige bestuurder uit Dordrecht en zijn vriendin uit Sliedrecht konden de auto verlaten en raakten niet gewond. Opgeroepen brandweerduikers hoefden niet ter plaatse te komen. De Sliedrechtse is wel nagekeken door ambulancepersoneel maar verder onderzoek in het ziekenhuis bleek niet nodig.

Warme onderdelen onder de motorkap zorgden voor stoomvorming in het water. Een bergingsbedrijf heeft de te water geraakte auto uit het water getakeld.

De auto raakte te water in een bocht naast de carpoolplaats waar afgelopen tijd al meermaals een voertuig te water raakte. Zo raakten op exact dezelfde plek op 17 februari dit jaar een auto te water en belandde op 4 mei een brommobiel op z’n kop in de sloot. De carpoolplaats is vorig jaar heringericht en bij de (scherpe) bocht staan geen borden om weggebruikers hierop te attenderen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer