Tiplijn: 06-19541384

Automobilist vliegt uit de bocht en belandt in sloot in Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Een jonge automobilist is donderdag uit de bocht gevlogen bij de tijdelijke carpool aan de Parallelweg in Papendrecht. De bestuurder belandde met zijn auto in een sloot. Het ongeval gebeurde donderdagavond 17 februari om 21.50 uur. Politie, een ambulance en de brandweer rukten uit naar het ongeval nabij de N3.

Al snel was duidelijk dat de bestuurder zelfstandig zijn auto kon verlaten. Ambulancepersoneel heeft de jongeman nagekeken, hij bleek ongedeerd. Ook de brandweer kon al snel weer met vervolg. Agenten hebben de bestuurder laten blazen, hij bleek niet onder invloed van alcohol. De automobilist gaf zelf aan niet te hard te hebben gereden maar in het donker de bocht te hebben gemist. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde auto uit het water getakeld.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer