Tiplijn: 06-19541384

Meerdere ongevallen in bocht in Alblasserdam door olie op de weg

0

ALBLASSERDAM – Op De Helling in Alblasserdam, in de bocht richting de Grote Beer, zijn vrijdagavond 16 september 2022 meerdere ongevallen gebeurd. Twee auto’s tolden van de weg en een motorrijder ging onderuit. De ongevallen gebeurden onafhankelijk van elkaar en werden veroorzaakt door een laagje olie op de weg. De automobilisten bleven ongedeerd. De motorrijder uit Zwijndrecht liep licht letsel op en is nagekeken door ambulancepersoneel. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Zijn motor is afgevoerd door een bergingsbedrijf. Het wegdek is inmiddels gereinigd.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer