Tiplijn: 06-19541384

Dakplaat valt uit kraan op bouwplaats Bethelkerk Sliedrecht; bouwvakker gewond

0

SLIEDRECHT – Een bouwvakker is vrijdagochtend 16 september gewond geraakt bij een ongeval op de bouwplaats van de Bethelkerk in Sliedrecht. Een grote dakplaat werd omhoog getakeld maar viel daarbij uit de kraan. De dakplaat kwam deels op de steiger en deels op een bouwvakker terecht.

De man raakte gewond waarop twee ambulances en de politie met spoed ter plaatse kwamen. Het slachtoffer, dat aanspreekbaar was, is gestabiliseerd en vervolgens met een hoogwerker van de brandweer naar beneden getild. Hij is met letsel aan zijn onderbeen voor verdere behandeling en onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer