Tiplijn: 06-19541384

Meisjes in bootje bekogeld met stenen in Gorinchem; daders gezocht (update)

3

GORINCHEM – Twee meisjes zijn woensdagmiddag 14 september 2022 met stenen bekogeld, toen zij in een rubber bootje voeren in Gorinchem. Dat meldt de moeder van één van de meisjes. “Onze dochter van 10 is, samen met haar vriendinnetje, bekogeld door jonge jongens met stenen. De politie en wij vragen hulp. Wie was er getuige?” zo luidt de oproep.

Op de bijgevoegde foto’s is te zien dat één van de meisjes flink geraakt is door de stenen en op diverse plekken bloedt.

Het voorval vond plaats bij de sloot en het struin -en wandelpad langs de Graaf Reinaldweg in de wijk Hoog Dalem in Gorinchem. Een achtervolging vond plaats ter hoogte van Ruigenhoek tot Rijnauwen / Hinderdam.

De daders zijn blonde, blanke jongens met blauwe jassen en spijkerbroeken en Birkenstock-slippers. Tips zijn welkom bij de politie via het nummer 0900-8844.

Update: Inmiddels is bij de politie bekend wie de jongens zijn die betrokken zijn geweest bij het incident. “Gezien de zeer jonge leeftijden van deze jongens gaan wij in gesprek met hun ouders,” zo laat de politie weten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

Reageer