Tiplijn: 06-19541384

30-jarige man overlijdt na steekvlam in Dordtse zorginstelling

0
DORDRECHT – In het Dordtse woonzorgcentrum Crabbehoven aan de Henri Polakstraat is 30-jarige een man overleden door een incident met een gasaansteker. De man wilde een sigaret aansteken, maar door onduidelijke reden ontstond een steekvlam. Dinsdag- op woensdagnacht overleed hij aan zijn verwondingen, meldt de zorginstelling.

Het incident gebeurde dinsdagavond om 18:30 uur. Aanvankelijk dacht men dat er iets misging met de rolstoel van de bewoner. Getuigen zagen een lichtflits en dat de man daarna korte tijd in brand stond. Volgens de zorginstelling gaat het om een ongeval met een gasaansteker.

De man liep ernstige brandwonden op aan zijn gezicht en armen. Hulpverleners hebben de man onder de douche gezet, daarna is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij in de nacht.
Wat er precies is gebeurd, is onbekend. De Forensische opsporing en Team Brandonderzoek doen onderzoek naar de toedracht.
Tekst: Rijnmond.nl

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer