Tiplijn: 06-19541384

Politieonderzoek na uitslaande brand in Gorinchem

0

GORINCHEM – De afdeling Forensische Opsporing van de politie doet donderdag onderzoek in en rondom de woning in de Graaf Albrechtstraat in Gorinchem die afgelopen nacht zwaar beschadigd raakte door een uitslaande brand. De brand werd afgelopen nacht rond half één ontdekt. Bij aankomst van de brandweer was er al sprake van een uitslaande brand.

Drie personen konden door de brandweer uit de woning worden gehaald, van wie één persoon brandwonden op liep. De man mocht donderdag het ziekenhuis nog niet verlaten, maar is niet in levensgevaar. De politie onderzoekt nu hoe de brand kon ontstaan en krijgt daarbij hulp van een onderzoeksteam van de brandweer. Woningcorporatie Poort6, die eigenaar zijn van de woning, zal de bewoners bijstaan bij het vinden van een vervangende woonruimte.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer