Tiplijn: 06-19541384

Auto’s verwoest door brand in Gorinchem

0

GORINCHEM – Twee geparkeerde auto’s in Gorinchem zijn in de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 september 2022 volledig uitgebrand. De brandweer werd rond 03.35 uur gealarmeerd voor een autobrand in de Gerard van Lomstraat. Bij aankomst stonden twee geparkeerde voertuigen volledig in brand.

Brandweerlieden begonnen direct met blussen en hadden het vuur snel onder controle. Een schuimblusvoertuig kwam ter plaatse voor extra water. Naast de twee brandende auto’s stonden ook nog een aantal andere voertuigen geparkeerd. Eén van deze auto’s raakte fors beschadigd. Een vierde auto raakte licht beschadigd door de hitte van de brand.

De politie houd rekening met brandstichting en doet onderzoek. In februari 2021 en januari 2022 stonden in dezelfde straat ook al meerdere auto’s in brand. Was u getuige van de brand of heeft u andere informatie die de politie helpt in haar onderzoek? Laat het weten via 0900-8844.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer