Tiplijn: 06-19541384

Cliënt bedreigt personeel Yulius Sliedrecht met mes; grote inzet van hulpdiensten

0

SLIEDRECHT – Een cliënt heeft woensdagmiddag 31 augustus personeel van Yulius aan de Wilhelminastraat in Sliedrecht bedreigd met een mes. Dat gebeurde ‘s middags rond half vier. Het personeel van de GGZ-instelling alarmeerde de politie. Daarop kwam het Team Parate Eenheid ter plaatse. Dit team wordt ingezet bij complexe of risicovolle aanhoudingen.

De brandweer werd ingezet en plaatse uit voorzorg een reddingskussen naast het pand. De Wilhelminastraat werd deels afgezet vanwege het incident. Het lukte de politie uiteindelijk om de vrouw aan te houden. Zij zal gepaste hulp krijgen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer