Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten rukken uit voor gaslek in Alblasserdam; Parallelweg afgesloten

0

ALBLASSERDAM – De brandweer van Alblasserdam is woensdagochtend 31 augustus 2022 met spoed uitgerukt voor een gaslekkage langs de Parallelweg in Alblasserdam. Ter hoogte van de parkeerplaatsen bij gezondheidscentrum Dok11 was men bezig met het aanleggen van een laadpaal voor elektrische auto’s. Hiervoor moest een stroomkabel worden ingegraven. Tijdens graafwerkzaamheden voor een woning ging het mis en werd een gasleiding geraakt. Het gas blies duidelijk hoorbaar uit de leiding. De brandweer heeft tapen om de leiding gedaan en netbeheerder Stedin is aanwezig om het lek te dichten en repareren. De Parallelweg is nog afgesloten.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer