Tiplijn: 06-19541384

Dodental ongeval Nieuw-Beijerland bijgesteld naar 7; ongeboren baby ook meegeteld

0

NIEUW-BEIJERLAND – Het dodental van het ongeval afgelopen zaterdag in Nieuw-Beijerland is bijgesteld van 6 naar 7. Een ongeboren baby wordt nu ook officieel als slachtoffer erkend. Dat meldt de gemeente Hoeksche Waard, waar Nieuw-Beijerland onder valt.

Ook ligt er op dit moment nog één slachtoffer in het ziekenhuis. De toestand van dat slachtoffer is nog steeds ernstig.

Een vrachtwagen reed afgelopen zaterdag op de Zuidzijdsedijk in Nieuw-Beijerland door nog onbekende redenen van de dijk af, precies op de plek waar op dat moment een buurtbarbeque gaande was. Daarbij vielen zeven doden.

Onder de dodelijke slachtoffers was een hoogzwangere vrouw. De politie maakte eerder al bekend dat het gaat om een 50-jarige man, een 62-jarige man, een 75-jarige vrouw en een 32-jarige vrouw uit Nieuw-Beijerland.

Ook een 41-jarige man en een 28-jarige vrouw uit Goudswaard kwamen om het leven. Drie van de slachtoffers komen uit dezelfde familie.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer