Tiplijn: 06-19541384

Hond Guus is weer gevonden na ongeval op de A15

0

ALBLASSERDAM – Hond Guus is terecht. De hond werd sinds gisteravond vermist nadat de auto waarin hij zat betrokken raakte bij een ernstig ongeval op de A15, net voor de Noordtunnel bij Hendrik-Ido Ambacht. Rond 18.30 uur botsten daar twee auto’s op elkaar. Eén van de auto’s vloog hierbij over de kop. Voor zover nu bekend is, bleek de bestuurder van de over de kop geslagen auto onder invloed te zijn. Hij zou tevens zijn aangehouden door de politie.

In de andere auto, waar de man tegenaan botste, zat een 22-jarige vrouw uit Alblasserdam en een 3-jarige hond. De vrouw moest door de brandweer worden bevrijd. Zij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hond Guus sloeg na het ongeval op de vlucht en bleek sindsdien spoorloos. Pas zondagmiddag rond 16.00 uur werd de hond door een voorbijganger aangetroffen in de bosjes. De hond is naar de dierenarts gebracht en heeft mogelijk een gebroken poot, maar maakt het naar omstandigheden goed.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer