Tiplijn: 06-19541384

Brandweer bevrijdt meegereisde kater Bruce uit auto in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – De brandweer in Zwijndrecht heeft vrijdagavond 26 augustus een kater uit de motorruimte van een auto gered. Het dier, Bruce, was in Katwijk in het motorgedeelte van de auto gekropen. Zijn baasje kon de kat door middel van een GPS tracker volgen en kwam er zodoende achter dat het dier via een flinke reis in Zwijndrecht terecht gekomen was.

Het baasje van de kat besloot zelf ook naar Zwijndrecht af te reizen. Eenmaal aangekomen werd de kat aangetroffen achter de grille van een witte Mitsubishi. De brandweer moest er aan te pas komen. Die konden het beestje binnen 10 minuten bevrijden, waarna deze herenigd kon worden met zijn baasje. Voor zover bekend heeft de kat geen letsel opgelopen tijdens zijn autoreis.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer