Tiplijn: 06-19541384

Camper kantelt op de A15 bij Gorinchem

0

GORINCHEM – Bij een ongeval op de A15 ter hoogte van Gorinchem is donderdagmiddag 25 augustus een camper gekanteld. Het ongeval gebeurde rond 15.15 uur. Voor zover bekend betrof het een eenzijdig ongeval op de rijbaan in de richting van Nijmegen. De hoofdrijbaan werd tijdelijk afgesloten, waardoor het overige verkeer via de parallelbaan het ongeval kon passeren. Toch zorgde dit voor file vanaf Hardinxveld.

Voor zover bekend raakte niemand ernstig gewond. Mogelijk kreeg de camper een klapband waardoor hij ging slingeren en via de geleiderail op de zijkant belandde. Zowel de camper als de geleiderail raakte hierbij zwaar beschadigd. Rond 17.30 uur kon Rijkswaterstaat de snelweg A15 weer in zijn geheel vrijgeven.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer