Tiplijn: 06-19541384

Brandweer blust bermbrand langs de A15 bij Gorinchem

0

GORINCHEM – De brandweer in Gorinchem is maandagavond 22 augustus uitgerukt vanwege een flinke bermbrand. De brand werd rond 18.30 uur ontdekt en werd opgeschaald naar middelbrand. Al snel bleek de locatie van de brand moeilijk bereikbaar te zijn. Om die reden werd de rechterrijstrook van de snelweg richting Leerdam afgesloten met een rood kruis, zodat de brandweer de brand vanaf de snelweg kon blussen.

Ook de maximumsnelheid op de A15 werd tijdelijk omlaag gebracht naar 70 kilometer per uur, door middel van de matrixborden boven de weg. Hoe de brand precies kon ontstaan is nog onbekend. Rond 19.30 uur was de brand geblust waarna de snelweg rond 20.00 uur weer kon worden vrijgegeven.

Foto’s: Fabian Brouwer

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer