Tiplijn: 06-19541384

Gevaarlijk slingerende auto op A16 bij Dordrecht; politie ramt auto

0

DORDRECHT – De politie heeft donderdag 18 augustus op de A16 bij Dordrecht een auto geramd en tot stilstand gebracht tegen een vangrail. De man reed al een tijdje slingerend over meerdere rijbanen en raakte ook de vangrail. Daarop besloot de gealarmeerde politie in te grijpen. Agenten reden de auto klem en duwden hem tegen de vangrail. De agenten hielpen de bestuurder uit de auto, die wazig uit zijn ogen keek. Na controle in een ambulance bleek dat er sprake was van een medische oorzaak. De man had geen alcohol of drugs tot zich genomen.

Foto’s: politie Dordrecht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer