Tiplijn: 06-19541384

Spookrijder crasht na achtervolging op de A27

0

NIEUWENDIJK – De snelweg A27 is zondagmorgen enige tijd volledig afgesloten geweest tussen Gorinchem en Nieuwendijk. Ter hoogte van de oprit bij Nieuwendijk crashte een voertuig na een politieachtervolging. Tijdens die achtervolging zou het voertuig meerdere keren tegen het verkeer in zijn gereden.

In het voertuig zaten drie personen. Zij zijn alle drie aangehouden. Eén van hen moest vanwege verwondingen worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Na de crash heeft een explosievenverkenner van de politie het voertuig doorzocht. Dat was ook de reden dat de snelweg enige tijd volledig dicht moest. Er werden geen explosieven aangetroffen waarna de auto door een bergingsbedrijf is opgehaald. Waarschijnlijk werd het voertuig gezocht vanwege een gepleegde plofkraak in Amsterdam. De politie kan dit echter (nog) niet bevestigen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer