Tiplijn: 06-19541384

Brand bij woning in Alblasserdam; buurtbewoners blussen

0

ALBLASSERDAM  – Bij een woning aan de Beuklaan in Alblasserdam is dinsdagmiddag 2 augustus 2022 brand onstaan. Kinderen in de buurt waarschuwden volwassenen, nadat zij rook en vlammen zagen. Buurtbewoners hebben met elkaar het vuur grotendeels gedoofd. Door de brand is de woning beschadigd, maar dankzij de ‘buurtblussers’ werd erger voorkomen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse om na te blussen.

Hoe de brand is ontstaan, is nog niet helemaal duidelijk. Uit de barbecue kwamen vlammen en de bewoners waren niet thuis. Onder meer de schutting, de kozijnen van de woning en fietsen zijn beschadigd geraakt. Verder zijn er twee schuttingdelen ingetrapt door buurtbewoners, om te kunnen blussen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer