Tiplijn: 06-19541384

Overlastgevende dronken man aangehouden in Giessenburg

0

GIESSENBURG – De politie heeft woensdagavond 27 juli 2022 een man aangehouden in Giessenburg. Rond 20.00 uur werd melding gemaakt van een steekpartij vanuit een woning aan de Brederodestraat. Hierop kwamen de politie en ambulancedienst ter plaatse. Al snel bleek er sprake van een loze melding.

Even voor 22.30 uur werd opnieuw het alarmnummer gebeld vanaf hetzelfde adres in Giessenburg. Dit keer werd er melding gemaakt van een mogelijke reanimatie. Hulpdiensten kwamen opnieuw ter plaatse en weer bleek de melding loos te zijn. Wel trof de politie een dronken man en vrouw aan. De man is door de politie aangehouden voor openbare dronkenschap.

Volgens buurtbewoners zorgt het tweetal al geruime tijd voor onrust en overlast in de wijk. Zo zou de vrouw enige tijd geleden met een mes op straat hebben gelopen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer