Tiplijn: 06-19541384

Dronken mannen botsen tegen boom in Dordrecht

0

DORDRECHT – Twee mannen zijn woensdagavond 27 juli 2022 tegen een boom gebotst in Dordrecht. Het ongeval gebeurde om 21.00 uur op de Twintighoevenweg. Het tweetal duwde na het ongeval het voertuig naar de Heysterbachstraat. Vervolgens gingen zij er lopend vandoor. Toegesnelde agenten troffen de mannen, op aanwijzingen van getuigen, in de nabije omgeving aan. Beiden bleken onder invloed van alcohol te zijn. De bestuurder van het voertuig is aangehouden en zijn passagier is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar het ongeval. De auto raakte zwaar beschadigd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer