Tiplijn: 06-19541384

Steekpartij in woning Dordrecht; drie jonge kinderen en man gewond; vrouw opgepakt

0

DORDRECHT – Bij een steekincident in een woning aan de Seringenstraat in Dordrecht zijn vrijdagnacht 15 juli drie jonge kinderen van onder de tien jaar en een 53-jarige man gewond geraakt. Een 39-jarige vrouw is aangehouden als verdachte. De recherche onderzoekt de zaak.

Drie jonge kinderen
In de nacht van 15 juli kreeg de politie rond 01.20 uur een melding van een steekincident aan de Seringenstraat in Dordrecht. Bij het incident zouden meerdere gewonden zijn, waaronder drie jonge kinderen. Agenten die ter plaatse kwamen troffen inderdaad drie jonge, gewonde kinderen en een gewonde volwassen man aan. Direct is aan hen eerste hulp verleend.

Twee traumahelikopters
De hulpdiensten schaalden groot op. Twee traumahelikopters werden opgeroepen en veel ambulances kwamen ter plaatse. De slachtoffers zijn met spoedtransporten naar het ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Een 39-jarige vrouw die ook in de woning aanwezig was, is aangehouden als verdachte.

Onderzoek
Na het verlenen van de eerste hulp is de recherche gestart met het opsporingsonderzoek. Daarbij krijgen ze onder meer ondersteuning van de forensische opsporing die het sporenonderzoek in en om de woning zal gaan doen. Het opsporingsonderzoek is erop gericht om te achterhalen wat zich exact in de woning heeft afgespeeld en wie welke rol daarin heeft gehad. Over de toedracht van het steekincident kan de politie nu nog niets zeggen. De verwachting is dat het onderzoek in en rondom de woning vrijdag nog enige tijd gaat duren.

Slachtofferhulp
Het incident vond midden in een woonwijk plaats. Voor buurtbewoners die hier over willen praten is slachtofferhulp beschikbaar. De politie vraagt mensen die iets willen delen met het onderzoeksteam om contact op te nemen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer