Tiplijn: 06-19541384

Brand in flatwoning aan Rijnstraat in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – In een appartement aan de Rijnstraat in Sliedrecht is woensdag 6 juli 2022 brand uitgebroken. Even voor 12.00 uur brak er brand uit in de keuken van één van de flatwoningen. Op dat moment was er niemand thuis. De bovenbuurman hoorde een rookmelder en zag rook uit de woning onder hem komen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en schaalde op naar ‘middelbrand’. Inmiddels is het vuur gedoofd en zijn de woningen geventileerd. Niemand raakte gewond. De stichting Salvage is ingeschakeld om te helpen bij de afhandeling van de schade.

Foto’s: ZHZActueel.nl en Jurian Huijzer.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer