Tiplijn: 06-19541384

Man (44) krijgt hartstilstand in Papendrecht; traumahelikopter ingezet

1

PAPENDRECHT – Een 44-jarige man uit Rotterdam heeft woensdagochtend 29 juni in Papendrecht een hartstilstand gekregen. De man werd even voor 11.00 uur onwel op het terrein van een bedrijf aan de Ketelweg. Direct rukten ambulances, politie en een traumahelikopter uit. De man werd gereanimeerd. De traumahelikopter landde op het terrein van het bedrijf. Na reanimatie is de Rotterdammer met eigen hartslag naar het ziekenhuis gebracht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Dank aan het medisch personeel maar zeker ook aan onze eigen BHV-ers voor hun inzet.
    Heli was overigens op ons achterterrein geland.

Reageer