Tiplijn: 06-19541384

Jongen schiet broertje per ongeluk in gezicht met buks in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 13-jarige jongen uit Alblasserdam is maandagavond 27 juni 2022 gewond geraakt, nadat hij door zijn broer per ongeluk in zijn gezicht werd geschoten met een luchtbuks. Het ongeval gebeurde even voor 19.30 uur in een woning aan de Fop Smitstraat in Alblasserdam.

Het incident werd in eerste instantie gemeld als schietpartij, maar al snel volgde het bericht dat het om een ongeval met een buks ging. Het kogeltje kwam in het gezicht, net onder het oog van de tiener terecht.Daar ontstond een wond.

Twee ambulances, een aantal politievoertuigen en een traumahelikopter kwamen ter plaatse voor hulp. De gewonde tiener is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij is buiten levensgevaar en bij kennis. Het letsel lijkt vooralsnog, naar omstandigheden, mee te vallen, laat de politie desgevraagd weten.

De gebruikte buks is een legale luchtbuks en mocht dus in de woning aanwezig zijn. Omdat het een ongeval betreft, is er niemand aangehouden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer