Tiplijn: 06-19541384

Auto knalt tegen twee paaltjes in dé bocht in dijk in Alblasserdam; bestuurder rijdt door

0

ALBLASSERDAM – In de beruchte bocht op de Oost-Kinderdijk in Alblasserdam is het maandagmiddag 20 juni 2022 weer misgegaan. Een paarse Volkswagen vloog uit de bocht, ramde twee paaltjes en reed daarna door. Het is het zoveelste ongeval op dit deel van de Oost-Kinderdijk. De politie en de gemeente zijn ter plaatse geweest. De gemeente heeft de brokstukken meegenomen en de politie heeft het verhaal van de buurtbewoners aangehoord. De automobilist wordt verzocht zich alsnog even bij de politie te melden via het nummer 0900-8844.

 

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer