Tiplijn: 06-19541384

Hooibaal in brand gestoken in Gorinchem

4

GORINCHEM – In de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 juni 2022 is in het centrum van Gorinchem een hooibaal in brand gestoken. De hooibalen lagen in de berm langs de Walstraat. Omstanders zagen dat een van de hooibalen door jongeren in brand werd gestoken. De brandweer kwam met spoed ter plaatse. De hooibaal is uit elkaar getrokken en geblust. De politie heeft in de omgeving nog gezocht naar de jongeren. Voor zover bekend zijn deze niet meer aangetroffen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

4 reacties

  1. VeiligNederland on

    Zijn ze helemaal gek geworden?! Dit gaat echt veel te ver! De jeugd van tegenwoordig is de weg helemaal kwijt.

Reageer