Tiplijn: 06-19541384

Man gewond na steekpartij in Sliedrecht

0

SLIEDRECHT – Zondagochtend 12 juni is een 42-jarige man uit Sliedrecht gewond geraakt nadat hij is neergestoken in een woning aan Havikstraat. Hiervoor is een 31-jarige man uit Papendrecht aangehouden.

Het is iets voor 4 uur in de ochtend als de politie een melding krijgt van een steekincident in een woning in de Havikstraat in Sliedrecht. Als agenten ter plaatse komen treffen zij het slachtoffer lichtgewond aan.

Er blijkt een woordenwisseling te zijn geweest tussen de twee mannen, die bekenden zijn van elkaar. Als de één naar de ander uithaalt met een voorwerp, steekt de 31-jarige man meerdere keren de 42-jarige man in en verlaat daarna de woning. Het slachtoffer werd bij bewustzijn overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling aan zijn verwondingen. De verdachte is aangehouden en zit nog vast.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer