Tiplijn: 06-19541384

Vrouw (88) zwaargewond na aanrijding in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een 88-jarige vrouw is zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de Veersedijk in Hendrik-Ido-Ambacht. Het ongeval gebeurde donderdagmiddag 9 juni rond half drie. De vrouw kwam met haar scootmobiel op de autoweg terecht, waarbij ze werd aangereden door een auto. Het bejaarde slachtoffer is door medisch hulpverleners behandeld. Ook het team van een traumahelikopter werd ingezet.

De vrouw is zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. Hiervoor waren de Veersedijk en de Antoniuslaan tussen de Nijverheidsweg en de Graaf Willemlaan enige tijd afgesloten.

Foto: @Ambachtveilig

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer