Tiplijn: 06-19541384

Brand in appartement Sliedrecht; bewoner gewond door val

0

SLIEDRECHT – In een appartement aan de Reigerlaan in Sliedrecht is woensdagavond 8 juni brand uitgebroken. De brand ontstond rond half acht in de keuken van het appartement. De bewoners konden het appartement veilig verlaten. Bij de brand kwam flink wat rook vrij.

Onder controle
De brandweer van Sliedrecht had de brand snel onder controle. Met ventilatoren werd vervolgens de rook uit het appartementencomplex verdreven. Hierbij zette de brandweer ook een hoogwerker in. Na metingen kon het complex weer worden vrijgeven en mochten de bewoners terug naar hun woningen.

Gewonde
Stichting Salvage is namens de gezamenlijke verzekeraars ter plaatse gekomen om de schade op te nemen. Bij het opnemen van de schade gleed de bewoner van het appartement uit. Hij kwam dusdanig ten val dat hij gewond raakte en ambulancepersoneel zich over hem moest ontfermen.

Foto’s: Ruben van der Sterren en Willem de Wolf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer