Tiplijn: 06-19541384

Automobilist belandt ondersteboven in sloot in Dordrecht

1

DORDRECHT – Een automobilist is maandagavond 6 juni 2022 ondersteboven in een sloot terecht gekomen in Dordrecht. De automobilist reed omstreeks 20.30 uur over een fietspad nabij de Zanddijk en raakte van de weg. De man kwam vervolgens ondersteboven in een naastgelegen sloot tot stilstand. Omstanders waarschuwden de hulpdiensten en hielpen de man uit het water, meldt de politie.

Duikers en oppervlakteredders van de brandweer werden ingezet om de sloot te onderzoeken op eventuele andere inzittenden. Ook een politiehelikopter werd daarbij ingezet. De bestuurder van de auto is behandeld door de ambulancedienst en een Mobiel Medisch Team en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd. Er werden geen andere inzittenden aangetroffen.

De politie doet onderzoek naar het ongeval. Hierbij is de bestuurder van de auto aangehouden op verdenking van rijden onder invloed van verdovende middelen. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig, een Duitse Mercedes AMG, uit de sloot getakeld en afgevoerd.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Persoonlijk had ik hem/haar een tijdje laten zitten. Kijken of hij/zij de volgende keer ook nog achter het stuur stapt met verdovende middelen..

Reageer