Tiplijn: 06-19541384

A15 dicht na ernstig ongeval bij Gorinchem

0

GORINCHEM – De snelweg A15 is vrijdagmiddag 3 juni 2022 afgesloten door een ernstig ongeval bij knooppunt Gorinchem. Rond 15.30 uur kwamen meerdere voertuigen daar met elkaar in botsing. Volgens de eerste berichten zijn er onder meer een vrachtauto en een personenauto betrokken.

Hulpdiensten rukten massaal uit. Onder meer de brandweer, een traumahelikopter en zes ambulances werden gealarmeerd. Bij het ongeval zijn twee zwaargewonden gevallen.

De snelweg werd volledig afgesloten tussen Gorinchem en Hardinxveld-Giessendam. Dit resulteerde in lange files rondom knooppunt Gorinchem. De ANWB adviseert automobilisten die richting Dodrecht / Rotterdam moeten om te rijden via de A27, A59 en de A16.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer