Tiplijn: 06-19541384

Bestuurder bestelbus gaat er vandoor na ongeval in Dordrecht

0

DORDRECHT – Op de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht is dinsdagavond 24 mei 2022 een ongeval gebeurd. Om 20.30 uur kwamen een bestelbus en een Audi in botsing op de kruising met de Weeskinderendijk. Een andere automobilist kon niet meer optijd remmen en botste achterop de bestelbus. Naast de politie kwam ook de ambulancedienst ter plaatse. De bestuurder van de Audi is door hen naar het ziekenhuis vervoerd.

Na het ongeval liep de bestuurder van de bestelbus van de plaats van het ongeval weg. Volgens getuigen zou de man onder invloed van alcohol zijn geweest. De politie heeft in de omgeving naar de man gezocht, maar hem voor zover bekend nog niet aangetroffen. Er wordt onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer