Tiplijn: 06-19541384

Bootje wordt overvaren door binnenvaartschip bij Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Twee opvarenden van een bootje kregen zondagmiddag 22 mei 2022 rond 14.30 uur de schrik van hun leven toen ze op de Beneden-Merwede ter hoogte van Hardinxveld-Giessendam werden overvaren door een binnenvaartschip. Beide opvarenden, een man van 27 jaar en een vrouw van 19 jaar, beiden uit Hardinxveld, raakten te water. Hulpdiensten rukten massaal uit, waaronder meerdere brandweereenheden. De opvarenden konden echter vrij snel na de aanvaring door een andere boot uit het water worden gehaald.

De vrouw is ter controle naar het ziekenhuis gegaan. De schipper van het binnenvaartschip had mogelijk niks van de aanvaring meegekregen. De politie onderzoekt hoe het heeft kunnen gebeuren.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer